FLF  
 

KONKURRANSE: velg fransk!


 
  Lag en videosnutt  
 

Fransklærerforeningen utlyser en konkurranse om å lage en kort videosnutt (eller flere) om at det er gøy å lære fransk. Videoen kan handle om veldig mye så lenge det er tilknyttet det franske språket: franskundervisning i skolen, et skoleprosjekt med fransk, om Frankrike eller et fransktalende land, franske sanger og musikk, sketsjer, osv.

Videosnutten skal ikke vare lenger enn ca. 5 min. Den skal helst ha med lyd.

Premier:
1. premie er på 5000,-
2. premie: 2000,-
3. premie 1000,. (kan deles ut til flere hvis flere gode videoer)

Frist: skal innsendes til andre.avias@hiof.no eller invgild.nielsen@skeistrup.net innen 31. mai, kl. 24.00.

Skoler fra hele landet med franskklasser kan delta ubegrenset angående antall forslag. Det skal være tydelig hvem som står bak arbeidet (grupper av elever og ansvarlig lærer). Elevene kan få ubegrenset hjelp så lenge det er de som står for innholdet.

Styret i foreningen er juryen og står helt fritt i sine vurderinger. I løpet av juni vil vinnerne bli kåret. Avgjørelsen vil være endelig. I tilfelle juryen finner ingen av de innsendte produktene gode nok, vil det ikke bli delt ut noe pris.

Kriterier: Det avgjørende vil være både kvaliteten og originaliteten av innholdet og kvaliteten av det tekniske opptaket (men spontaneitet bør gå foran teknisitet).

De innsendte videosnuttene vil kunne bli benyttet av Fransklærerforeningen til å reklamere for fransk på sine nettsider.

Opptakene sendes enten på CD-rom, USB-nøkkel eller som vedlegg til en av våre epostadresser. Postadressen er Andre Avias, HiØ, Remmen, 1757 Halden. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe på epost til andre.avias@hiof.no eller invgild.nielsen@skeistrup.net.

For styret:
André Avias

 
     
Retour/tilbake Publisert: 18.03.2013/FLF